Обикалям да си търся 147 дизел. Инетерсува ме при колко оборота почва да дърпа тоя двигател и другата работа от турбото трябва ли да се чува свистене или не. Днес пробвах една и се чуваше леко просвирване когато падат оборотите между 2000-1500. В ускорението сравненена със 156 1.8 ми се струва мудна.
Известие
Collapse
No announcement yet.
относно 147 1.9 jtd
Collapse
X
-
Колегата Vovata е твоя човекИмал е и двете http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=477
На диагностиката излизат повечето болежкиAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеОбикалям да си търся 147 дизел. Инетерсува ме при колко оборота почва да дърпа тоя двигател и другата работа от турбото трябва ли да се чува свистене или не. Днес пробвах една и се чуваше леко просвирване когато падат оборотите между 2000-1500. В ускорението сравненена със 156 1.8 ми се струва мудна.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Колата се изтрелва от около 2000 об/м,леко просвирване на турбото не е проблем при ускорение. Нетрябва да е по мудна от 1.8тс а в движение еластичноста на жтд е почти двоина от тс.
П.П. имаи предвид,че съм с чип.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
и моята от около 2000 рпм тръгва бесно
свирката отпред си се чува закратко отчетливо че е жива ... а относно АСР-а не съм го видял да "примигва" на сух асфалт .. на мокро вече си личи че сработва ...
а иначе 115 коньовата требе върви сток горе-долу кат 1.8 според мен ... или поне така съм виждал ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеи моята от около 2000 рпм тръгва бесно
свирката отпред си се чува закратко отчетливо че е жива ... а относно АСР-а не съм го видял да "примигва" на сух асфалт .. на мокро вече си личи че сработва ...
а иначе 115 коньовата требе върви сток горе-долу кат 1.8 според мен ... или поне така съм виждал ...
Когато взимах Алфата(Предишнаа кола ми беше Мареа 105) си мислиш че няма да върви повече,предвид и долу горе еднаквата маса,обаче разлика има и то какваAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
Comment